Current Opportunities


Account Executive

View All

LEWIS Nederland groeit en daarom zoeken we een nieuwe collega voor Saskia.

Junior Communicatie-adviseur voor ons kantoor in Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je dagelijks uitgedaagd wordt door je collega’s en klanten zoals bol.com, Parship en LG Electronics? Een baan waarin je met jouw ideeën de tofste campagnes neerzet, die misschien wel zó goed zijn dat ze in de prijzen vallen? Lees dan snel verder.

Saskia zoekt een collega

Dit is Saskia en we zoeken een nieuwe collega voor haar team. Iemand die samen met haar ervoor wil zorgen dat journalisten en bloggers aandacht besteden aan jullie klanten, zodat die klanten op hun beurt meer producten verkopen of worden gezien als autoriteit.

Waar jij je mee bezig houdt

Geen dag is hetzelfde bij LEWIS. Met je team werk je samen op een aantal accounts waarvoor je PR-plannen maakt, uitvoert en evalueert. Met je netwerk, energie en ideeën weet je mooie kansen voor je klanten te realiseren. Je schrijft blogs, persberichten en social content, adviseert je klanten over content marketing en digital advertising. En je stuurt je team aan om samen te groeien en tot indrukwekkende resultaten te komen.

Welke achtergrond en ervaring je meebrengt

Je bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig. Je bent accuraat en vindt het leuk om te schrijven; zowel de meer serieuze teksten als voor social media-berichten. Je neemt initiatief en bent creatief. Je bent stressbestendig, een team-player en (als het goed is) enthousiast over LEWIS en onze aanpak.

Daarnaast heb je een afgeronde hbo/wo-opleiding richting communicatie en/of marketing en beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.

Dit bieden we

Een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Een uitdagende functie met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in PR, marketing en digital. Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk. We investeren dan ook in sociale activiteiten en gaan regelmatig buiten kantoortijden samen op pad.

En hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via deze link. Saskia en alle andere collega’s kijken uit naar je motivatie en cv.  

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Gijs Moonen, via 020-220 0220 of gijs.moonen@teamlewis.com.