Careers at LEWIS

Current Opportunities


Junior Communicatie Adviseur m/v

View All

Ben jij ambitieus, wil je graag PR & Marketing ervaring opdoen, wil je je verder ontwikkelen in een dynamische omgeving en samen met je collega’s werken aan campagnes om zo de beste resultaten voor onze klanten te behalen? Lees dan verder.

LEWIS is een snelgroeiend marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 28 kantoren wereldwijd. Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek. 

LEWIS heeft in Nederland twee kantoren. In Eindhoven richten we ons op B2B-bedrijven, met onder meer grote technamen zoals Google, Adobe en LG. Voor ons kantoor in Eindhoven zijn we op zoek naar een kandidaat om ons team te komen versterken.

Wat verwachten we van je?

Als Junior Communicatie-adviseur vervul je een centrale rol in de PR & (content)marketing campagnes van je klanten. Je helpt aansprekende B2B-organisaties bij het genereren van zichtbaarheid onder de voor hen belangrijke doelgroepen met een mix van PR, social media, content en marketing-activiteiten. Je bent eerste aanspreekpunt voor de media en adviseert klanten op het vlak van social media, storytelling en advertising.

Belangrijkste taken:

  • Je adviseert klanten over media en contentstrategieën en de inzet van marketingmiddelen
  • Je neemt het initiatief in de ontwikkeling en doorlopende optimalisatie van geïntegreerde marketingcommunicatiecampagnes
  • Je adviseert klanten over de inzet van social media en ondersteunt in het opzetten en beheren van social media campagnes
  • Je schakelt direct met journalisten en influencers om nieuws vanuit je klanten onder de aandacht te brengen, maar ook om vragen vanuit media vlot te beantwoorden
  • Je volgt proactief het nieuws en gaat mogelijkheden na voor jouw klanten om op de actualiteit in te springen
  • Je schrijft persberichten, blogs, artikelen en social media content
  • Je ondersteunt in de organisatie en begeleiding van (pers)evenementen
  • Je weet digitale middelen te integreren en begrijpt de dynamiek van visuele content
  • Je monitort resultaten voor je klanten en zorgt ervoor dat deze nauwkeurig aan de klant worden gerapporteerd
  • Je bent een ambassadeur voor LEWIS en levert een bijdrage aan onze eigen blog

Wie zoeken wij?

Je bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig. Je bent accuraat en vindt het leuk om te schrijven voor verschillende doelgroepen. Je neemt initiatief en bent creatief. Je bent stressbestendig, een team-player en enthousiast over LEWIS en onze aanpak.

Daarnaast heb je een afgeronde hbo/wo-opleiding richting communicatie en/of marketing en beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.

Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk. We investeren dan ook in sociale activiteiten en gaan regelmatig buiten kantoortijden samen op pad. 

We geven onze mensen ruimte voor groei, persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om van ons internationale netwerk te profiteren. Wat we ervoor terug vragen is inzet, enthousiasme en initiatief.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog.